perjantai 22. joulukuuta 2017

Naisjohtajat esiin! Positiivisten ketjureaktioiden kiihdytys 5.12. Musiikkitalossa

Itsenäisyyspäivine etkoja vietimme Musiikkitalossa myön naisjohtajat esiin -näyttelyssä ja seminaarissa jossa oli haastava hästäki ( risuaita, hashtag )  eli positiivisten ketjureaktioiden kiihdytys.  Mukavaa, että paneeli koostui innokkaista ja innovatiivisistä, haastavista ihmisistä, jotka eivät olleet yhtä sukupuolta. Pieni ryhmä ihmisiä keksi ratkaisuja, miten ei syjäydytä eikä syrjäytetä. Miten pärjätään koulussa.

Parempaa maailmaa tehdään - ja ylläpidetään rauhalla ja tasa-arvolla, monimuotoisuudella mutta myös itsekritiikillä.





Naiskuoro KYN, johtaa Kaija Viitasalo



positiivisten ketjureaktioiden kiihdytys -tiedoite tässä suoraan FB-tapahtumasta:


" Keksin Naisjohtajat esiin! -kampanja esittelee 365 suomalaista menestynyttä ja lujatahtoista naista. Kampanjan tarkoituksena on antaa esikuvia ja rohkaista tyttöjä tavoittelemaan vastuutehtäviä. Me Keksissä uskomme tasa-arvon tuovan työelämään positiivista energiaa.

Kampanja rohkaisee tyttöjä tavoittelemaan vastuutehtäviä ja herättää keskustelua siitä, millaisia toimia tarvitaan tulevaisuuden Suomessa, jotta sukupuoleen katsomatta jokaisella on yhtäläiset mahdollisuudet edetä työuralla.

Naisjohtajat esiin! -kampanjan näyttely on esillä Musiikkitalossa 5.12.2017- 1.1.2018. ja sen on toteuttanut Keksi yhdessä valokuvaajiensa kanssa.

Naisjohtajat esiin! -kampanja on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017. Kampanja näkyy somessa #NaisjohtajatEsiin ja siitä voi lukea lisää keksiagency.fi/naisjohtajat

5.12. Näyttelyn avajaiset

14.30-15.30 Paneelikeskustelu
"Positiivisten ketjureaktioiden kiihdytys"
Keskustelun juontaa toimittaja Jonni Roos

Panelistit:
Ville Niinistö, Kansanedustaja
Kaisa Vuorinen, innostaja, opettaja, valmentaja, kouluttaja
Sari Tuunainen, Toiminnanjohtaja, Suomen Valmentajat ry
Niklas Huotari, aTalent Recruiting, positiivinen tulevaisuuden työn muotoilija
Anita Pösö, Senior Lecturer, Haaga-Helia Doctoral Researcher, University of Westminster "Mitä on menestys? - Naisjohtajien ajatuksia ja teemoja menestyksestä"
Miina Keski-Petäjä, TK, yliaktuaari Tilastokeskuksen tasa-arvotilastoissa, koulutukselta VTM ja opettaja

15.30-16.00 Naiskuoro KYN, johtaa Kaija Viitasalo

Näyttelyn mahdollistavat yhteistyökumppanit: Musiikkitalo avaa ovensa näyttelytilaksi, PixMill tuottaa näyttelyn suuret kuvapinnat ja Dialab toteuttaa valokuvatulosteet. Näyttelyn avajaistarjoilut tarjoilee Restel ja tilaisuuden somistaa Kaivokukka Kamppi, tilaisuudessa esiintyy Naiskuoro KYN. Interaktiiviset elämykset mahdollistaa Ostosikkuna. "

#positiivistenketjureaktioidenkiihdytys twitterissäni:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.