perjantai 22. joulukuuta 2017

Paleface esitti Biafran kansallislaulun joka kuulosti kovasti Finlandialta!

No niinhän se olikin! Land of the Rising Sun -laulun sävelenä on Jean Sibeliuksen Finlandia. Kansalaistorilla kuhisi 05.12.2017.  Ei myytävänä! -tapahtumassa, nyt oli vuorossa Paleface. Hän lauloi:

" Land of the rising sun, we love and cherish,
Beloved homeland of our brave heroes;
We must defend our lives or we shall perish,
We shall protect our hearts from all our foes;
But if the price is death for all we hold dear,
Then let us die without a shred of fear. "

Nnamdi Azikiwen runo Nousevan auringon maa. Tämä on Suomi 100, hengittävä monikulttuurinen ja orgaaninen, elävä jötkäle, jossa on myös toivoa, sekä muistia, mitä historiassa tapahtui.







Lämminhenkinen tunnelma ulkona pakkasella tähtien alla, tai ainakin tähtien vierellä. Kermaperseet ravasivat sisätiloissa tärkeinä, mutta ulkona oli tärkeintä aatos. Ei myytävänä. Ei kilpailuteta. Ei leikata. Ei vähennetä.

Minun etkoni alkoi aamulla Tuntematon sotilas -elokuvalla valkokankaalta, sitten naisjohtajat esiin -näyttely ja seminaari, paneelikeskustelu, ja sitten Pertti Kurikan Nimipäivät. Todella komeat, liikuttavat ja aidosti punkit Suomi 100 -itsenäisyyspäivän etkot 05.12.2017 Kansalaistorilla, siinä eduskunnan edessä.

Jaossa oli ilmaista glögiä ja paukkujyviä ja Pertti Kurikka toimi dj:nä, ja kuulimme hienoa musiikkia levyiltä, kuten Belaborista Ja Nirvanaa. Ja liveä myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.